zonnescherm

Zonwering terras

U geniet in de zomer nog langer van het buitenleven met een goede zonwering voor uw terras. Zo kunt u altijd ontspannen op uw eigen plekje in de schaduw. Speciaal voor het terras hebben wij diverse soorten zonwering, variërend van een aangebouwde terrasoverkapping tot zonnezeilen waarmee u tijdelijk schaduw creëert op iedere gewenste plek in uw tuin.

Voordelen zonwering terras

Wij voorzien zowel bedrijven als particulieren van verschillende soorten zonwering voor hun terras. In tegenstelling tot zonwering dat specifiek voor de woning is bedoeld, zoals een zonnescherm, heeft u voor het terras veel meer mogelijkheden.

Zo kunt u kiezen voor permanente mogelijkheden zoals een schuifdak of een terrasoverkapping. Een overkapping biedt nog veel meer voordelen, omdat u uw tuinmeubelen het hele jaar buiten kunt laten staan. Daarnaast houdt een terrasoverkapping de warmte ’s avonds langer vast, zodat u ook in de avonduren nog lang nageniet in de tuin. Daarnaast hebben we diverse losse elementen van zonwering, zoals parasols, textieldaken en schaduwdoeken. Daarmee kunt u snel een schaduwplek creëren op iedere plek waar u maar wilt. En tot slot bieden zijschermen niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen windvlagen. Daarmee maakt u ieder terras tot een plaats waar u lang van de zomer geniet.

Al onze zonwering is verkrijgbaar in diverse materialen, structuren en dessins.

Verplaatsbare of vaste zonwering

Verplaatsbare zonwering is vaak een goedkopere optie dan vaste zonwering. ’s Winters bespaart u ruimte in uw tuin of op het terras, terwijl u het doek binnen op kunt bergen om het te beschermen tegen regen, vorst en andere weersinvloeden. In de zomer bepaalt u zelf waar u de zonwering plaatst: gewoon in de tuin, of misschien neemt u wel een schaduwdoek mee op vakantie. Een (semi)vaste zonwering biedt u het hele jaar comfort. In de zomer hoeft u niets meer op te zetten, maar heeft u direct een schaduwrijk terras.

Daarnaast biedt een permanente zonwering overdag meer koelte, terwijl de warmte ’s avonds langer onder de zonwering blijft hangen. Daardoor kunt u al vroeger in het jaar naar buiten, terwijl u ook langer geniet van de nazomer. Hieronder vindt u diverse mogelijkheden voor een mobiele of vaste zonwering voor uw terras.

Parasol

U heeft een ruime keus uit parasols voor uw terras. Parasols kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeer in uw tuin of van uw horecagelegenheid. Zo bieden ze bescherming tegen de zon, tegen een korte zomerse regenbui en zorgt een parasol voor een heerlijk verkoelende schaduw. In combinatie met een beschermende parasolhoes kan uw parasol het hele seizoen buiten blijven staan. Zorg er alleen wel voor dat u de stof goed laat drogen, voor u het opbergt in de winter.

Wij bieden diverse soorten parasols, zoals klassieke parasols met een standaard in het midden, of een luxe zweefparasol. U kunt zelf bepalen of u liever een rond of rechthoekig doek bestelt. Ook heeft u ruime keus uit diverse kleuren, zodat dit goed aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf of bij de bloemen in uw tuin. Tot slot heeft u de mogelijkheid om uw parasol uit te breiden met sfeerverlichting, zodat u ’s avonds nog lang nageniet van een mooie zomerdag.

Terrasoverkapping of vaste overkapping

Een terrasoverkapping is een permanente overkapping dat aan uw woning wordt aangebouwd. U geniet nog langer van het buitenleven met een terrasoverkapping. Overdag biedt het verkoeling, terwijl de warmte ’s avonds langer blijft hangen onder uw afdak. Ook kunt u hier schuilen voor een regenbui, zonder dat u naar binnen hoeft. Daardoor kunt u langer buiten blijven zitten.

Met een terrasoverkapping creëert u een schaduwrijk terras, terwijl het gelijk functioneert als zonwering voor uw woning. U heeft keuze uit diverse materialen, zoals authentiek hout, of juist het onderhoudsvrije en moderne kunststof of aluminium. Onder de overkapping kunt u uw tuinmeubelen, eventueel onder een hoes, het hele jaar buiten laten staan.

Vrijblijvende offertes opvragen

Onze specialisten van Zonweringencentrum geven graag advies over verschillende soorten zonwering. En bent u niet zo handig in huis? Dan helpt een vakman uit ons netwerk graag om uw zonwering op te hangen. Vul binnen twee minuten het contactformulier in en ontvang gratis offertes die aansluiten bij wensen voor zonwering binnenshuis.

Textieldaken

Een textieldak combineert het beste van twee werelden: de flexibiliteit van een knikarmscherm en het grotere schaduwoppervlak van een terrasoverkapping. Een textieldak is uitermate geschikt als u graag op een stijlvolle manier schaduw wilt creëren in uw tuin, op uw balkon, of op uw terras. Het doek is bovendien gedeeltelijk of helemaal oprolbaar voor precies de juiste hoeveelheid schaduw. Het is minder windgevoelig dan een knikarmscherm, zodat een textieldak in grotere formaten geleverd kan worden. Wij beschikken over diverse textieldaken die u vrijstaand kunt plaatsen, of juist kunt bevestigen aan uw woning of aanbouw. Daarnaast bieden wij ook waterdichte doeken voor een ideale all-wheater oplossing.

Schuifdak

U kunt bij Zonweringcentrum het nieuwste van het nieuwste kiezen: een schuifdak voor uw woning. Een schuifdak is erg handig voor terrassen van horecagelegenheden, maar ook voor particulieren kan een schuifdak ongekend comfort bieden als u lekker buiten wilt zitten. De luxe uitstraling van een schuifdak is vrijwel ongeëvenaard. Uw schuifdak wordt strak afgewerkt, zodat deze naadloos aansluit bij de stijl van uw huis. Bovendien worden onze schuifdaken van hoogwaardig materiaal gemaakt, zoals aluminium en polycarbonaat. Dit maakt de daken erg duurzaam, waardoor u weinig geld kwijt bent aan onderhoud of vervanging.

Zonwering via Zonweringencentrum

Zonweringencentrum is een landelijk netwerk van zorgvuldig geselecteerde bedrijven van allerlei zonweringbedrijven. Onze vakmannen leveren producten van kwaliteit en zorgen bovendien voor een snelle en efficiënte plaatsing van uw zonwering. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u niet voor nare verassingen komt te staan.
Bent u op zoek naar zonwering voor uw terras? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste beslissing en zorgen er bovendien voor dat uw aankoop naar tevredenheid verloopt.

Zonnezeilen en schaduwdoeken

Zonnezeilen en schaduwdoeken zijn de nieuwste trend op het gebied van zonwering voor het terras. Onze zonnezeilen worden vervaardigd van waterdicht doekmateriaal, en worden gebruikt als zonwering en regenwering. De moderne en trendy zeilen veranderen de zomerse hitte in een aangename temperatuur en verzachten het intense zonlicht. Het schaduwdoek is bovendien in staat om een gedeelte van de warmte vast te houden, zodat u in het voor- en najaar langer van het buitenleven kunt genieten. U kunt een zonnezeil of schaduwdoek op ieder hoog punt bevestigen, zoals een woning, palen of boomstammen.

Zijschermen voor het terras

Een zijscherm is een multifunctionele oplossing voor uw terras of balkon. Deze zonwering voorkomt hinder van een laagstaande zon, het biedt extra privacy en het beschermt u tegen wind en tocht. Zijschermen worden geleverd in een volledig inklapbare cassette. U heeft een ruime keus uit diverse maten, modellen en kleuren. Onze doeken zijn kleurecht en water- en vuilafstotend, zodat u lang geniet van uw nieuwe zijschermen

zonwering