Overige diensten

Ook voor overige diensten bent u bij Zonweringencentrum op het juiste adres. We hebben experts in dienst die u ook van o.a. serrebeglazing, rolluiken en balkonbeglazing kunnen voorzien.

Overige diensten

Naast ons ruime assortiment in zonwering kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten om uw woning optimaal af te stemmen op de zomer. Zo bieden wij balkon- en serrebeglazing om uw balkon te beschermen tegen de wind. Ook kunt u ons inschakelen om snel en vakkundig rolluiken te plaatsen bij uw woning of bedrijfspand, of om vliegen en andere insecten te weren uit uw woning. Kortom, wij zijn van alle markten thuis om uw woning van allerlei gemakken te voorzien.

Balkonbeglazing

Maak uw balkon windvrij met een veilige glasafscheiding. Scherm uw balkon af van weer en wind terwijl u nog steeds van het uitzicht geniet. Daarnaast geeft een balkon met beglazing een luxe(re) uitstraling aan uw woning.

zonwering

Serrebeglazing

De specialisten bij Zonweringencentrum kunnen ook hoogwaardige serrebeglazing voor u bouwen. Uw serre krijgt een prachtige open en lichte uitstraling, en beschermt u tegen weer en wind. Zo geniet u het hele jaar door van uw aanbouw. Onze stijlvolle balkon- en serrebeglazing kan in vele vormen en maten worden geplaatst. Denkt u bijvoorbeeld aan houten of aluminium frames, gewone deuren of schuifdeuren, of een open of gesloten constructie. Heeft u zelf leuke ideeën die u door onze vakmensen wilt laten uitvoeren? Overleg dit met onze installateurs; wij werken graag met de originele plannen van onze klanten.

Rolluiken

Een rolluik is ieder seizoen te gebruiken en biedt voor elk moment voordelen. Zo zijn rolluiken in de
zomer zonlichtwerend en houden ze koude lucht binnenshuis. In de winter houden ze
juist de kou buiten en hebben ze een isolerende werking. Door deze kenmerken werken rolluiken
energiezuinig en is een investering van rolluiken dus gemakkelijk terug te verdienen via uw energierekening. Verder zijn rolluiken een verduisterende zonwering. Als u na een lange nachtdienst thuiskomt, kunt u heerlijk slapen in een donkere slaapkamer. Bovendien werken ze geluidswerend, dus u heeft helemaal geen last van geluiden van buitenaf. Tot slot gaat er ook een inbraakwerende werking uit van rolluiken.

Onze vakmannen plaatsen rolluiken voor uw ramen, deuren, garages of andere overspanningen buiten. Wij plaatsen rolluiken zowel zakelijk als voor woonhuizen. Daarnaast bieden wij extra mogelijkheden voor elektrische rolluiken, zoals openen en sluiten op een tijdschakelaar, of op afstand bedienbaar via een app op uw smartphone of tablet. Vraag ons gerust naar extra mogelijkheden.

Horren en hordeuren

In de lente en zomer kan het erg fijn zijn om uw ramen en deuren te openen voor frisse lucht. Er is echter risico op overlast van vervelende, stekende insecten. De horren en hordeuren van Zonweringencentrum bieden uitkomst: voor een scherpe prijs heeft u al een hoogwaardige hor voor uw raam of deur. Wij leveren ook maatwerk. U kunt bij ons terecht voor draaibare inzethorren, plisséhorren, rolhorren, klemhorren en hordeuren.

Snelle en vakkundige service

De installateurs van Zonweringencentrum hebben de nodige certificaten en ervaring, zodat u altijd snel en vakkundig geholpen wordt. Bovendien vindt u via ons landelijke netwerk gemakkelijk een specialist bij u in de buurt. Uw vakman hoeft dus geen lange afstanden af te leggen om u te helpen. Neem daarom contact op met een specialist bij u in de buurt en ontvang vrijblijvend offertes op maat.

Vraagt u zich af wat een zonwering u kost en vooral hoe snel u er aan verdient?

Neem dan even 1 minuten de tijd en vul het vrijblijvende offerteformulier in!