Zonwering in Lisse?

zonwering

Zonwering Lisse

U heeft de specialist op het gebied van zonwering in Lisse gevonden. Wat voor zonnescherm u ook wenst, wij leveren in iedere stijl en we zijn u uitstekend van dienst. Weet u precies wat u wilt? Wij leveren en plaatsen volgens uw wensen. Heeft u nog geen enkel idee? Wij adviseren, informeren en ondersteunen u bij uw keus voor de juiste zonwering. Dankzij onze ervaring en uitgebreide vakkennis bent u verzekerd van de beste zonwering passend bij uw situatie.

Wilt u vrijblijvende offertes?

Geschikte zonwering voor uw woning

Voor ieder type woning bieden wij een geschikte oplossing om een overmaat aan zonnestralen te weren. Wij beschikken over een ruim assortiment van verschillende modellen zonwering, zodat er genoeg keuze is. Zowel qua afmetingen, type zonwering en stijl. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en leveren te allen tijde vakmanschap. Bent u op zoek naar een uitvalscherm, jaloezieën, een knikarmscherm of andere zonwering? Ons netwerk van specialisten staat voor u klaar. Wij leveren iedere vorm van zonwering bij u in Lisse. Ook voor oplossingen op maat neemt u contact op.

De voordelen van zonwering:

  • Weren van hinderlijk (zon)licht
  • Meer uitstraling en sfeer
  • Meer privacy door minder inkijk
  • Energiebesparende en isolerende werking
  • Rolluiken houden warmte vast in de winter
  • Tevens zijn rolluiken inbraak- en geluidswerend
  • Beschut terras en tuinmeubilair

Zonnescherm

Zonneschermen worden bevestigd aan uw woning. Een zonnescherm zorgt dat uw huis koel blijft in de zomer. Daarnaast bieden veel zonneschermen ook schaduwrijke plekken op uw balkon of terras. De aangesloten bedrijven in de regio Lisse bieden veel soorten zonneschermen. Zo is een knikarmscherm ideaal om uw terras van schaduw te voorzien. Een zonnescherm voor uw serre zorgt er juist voor dat uw tuinkamer niet te warm wordt, zodat u hier aangenaam kunt vertoeven in de zomer.

Heeft u een balkon op een hogere verdieping? Een uitvalscherm is goed bestand tegen wind en voorziet uw appartement van de nodige schaduw. Tot slot bieden wij ook elegante markiezen. Deze klassieke zonneschermen vindt u veel bij historische gebouwen in de omgeving van Lisse. Markiezen versterken de elegantie van iedere woning. Al onze zonneschermen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en dessins.

Screens

Screens zijn verticale zonneschermen die aan de buitenkant van uw raam worden bevestigd. Qua bevestiging is het vergelijkbaar met een rolgordijn, maar dan met veel sterker materiaal voor buiten. Screens zijn gemaakt van gepolyvinyliseerde glasvezel. Dit materiaal is zeer sterk en duurzaam. Het houdt tot 85% van de zonnestralen tegen, terwijl u nog steeds vrij zicht naar buiten heeft. Tegelijk biedt het ook extra privacy, omdat mensen moeilijk van buiten bij u naar binnen kunnen kijken.

Screens zijn het beste bestand tegen sterke wind. Als u deze zonwering uitbreidt met een verzwaarde onderzijde en ritsen aan de zijkant, kunnen screens functioneren tot windkracht negen. Onze aangesloten zonweringbedrijven uit Lisse leveren screens met handmatige of elektrische bediening. U heeft keus uit diverse kleuren.

Maatwerk bij u in Lisse

Zonwering plaatsen is maatwerk. Een zonnescherm moet perfect passen bij uw huis. Niet alleen op het gebied van kleur en materiaal, maar ook de montage ervan moet precies gebeuren. Daarbij houden onze vakmannen rekening met de exacte afmetingen, juiste plaatsing en een goede afwerking. Daardoor kunt u uw nieuwe zonwering jarenlang gebruiken en heeft u vanaf het begin een soepele en praktische bediening van uw zonnescherm. Onze vakmensen uit de regio Lisse laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie. Wij nemen samen met u uw wensen door en gaan voor u aan de slag.

U kunt bij ons in Lisse terecht voor onder andere zonneschermen, knikarmschermen, uitvalschermen, screens, buitenjaloezieën, rolluiken, markiezen, textieldaken, terrasoverkappingen en binnenzonwering. Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Deze verschillende zonweringen zijn in allerlei modellen, formaten en kleuren verkrijgbaar. Zo zijn markiezen leverbaar in het standaardmodel, het petmodel en het klapmodel. Wilt u weten wat wij kunnen leveren in Lisse? Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Neem daarom contact op via het formulier op deze pagina.

Montage zonwering in Lisse

Onze monteurs uit Lisse komen graag bij u langs. U kunt natuurlijk ook zelf zonwering monteren, maar het is slechts een kleine moeite voor onze monteurs. Zij hebben ruime ervaring in de montage van zonneschermen, screens, rolluiken, hordeuren en andere zonwering. U heeft garantie op onze werkzaamheden, zodat u zeker weet dat u jarenlang geniet van uw zonwering. Daarnaast geven onze monteurs in Lisse ook advies over onderhoud. En is uw zonnescherm aan vervanging toe? Dan nemen onze vakmannen de maten op en voorzien uw zonwering van een nieuw doek naar keus.

Zonwering voor uw terras

U heeft een ruime keus voor zonwering voor uw terras. Wilt u losse zonwering, zodat u zelf kunt kiezen waar u het plaatst? Dan zijn parasols en schaduwdoeken ideaal.

U heeft keus uit diverse modellen parasols, bijvoorbeeld met een voet in het midden, of juist een zwevende parasol. Een schaduwdoek heeft ten minste drie punten nodig om het doek aan te bevestigen. Dat kan uw woning zijn, maar u kunt dit ook afwisselen met een bevestiging aan bomen of palen. Daardoor kan u een trendy schaduwdoek ophangen waar u maar wilt. In combinatie met een zijscherm zit u comfortabel uit de wind en voorkomt u hinderlijke lichtstralen van een laaghangende zon.

Rolluiken, hordeuren en overige diensten

Naast reguliere zonwering leveren wij ook rolluiken, hordeuren en balkon- en serrebeglazing. Rolluiken zijn uitermate geschikt als zonwering. Onze vakmannen uit Lisse kunnen deze voor iedere raam, deur of overspanning plaatsen. Een rolluik heeft veel voordelen.

Zo biedt het perfecte bescherming tegen de zon, is het geluidswerend en verkleint het de kans op een gelegenheidsinbraak. Rolluiken zijn zowel handmatig als elektrisch te bedienen.

En wilt u uw woning van verdere gemakken voorzien? Dan beschermen wij uw huis tegen insecten met horren en hordeuren. Daarnaast plaatsen wij ook beglazing voor uw balkon of serre, zodat u buiten geniet van het uitzicht zonder in de wind of tocht te hoeven zitten.

Neem gerust contact op met onze monteurs uit Lisse voor meer mogelijkheden.

Zonwering voor binnen

Hoewel zonwering voor buiten effectiever is om uw woonruimte koel te houden, is het niet voor iedereen mogelijk om hiervoor te kiezen. Daarom bieden wij ook diverse mogelijkheden voor binnenshuis. Hiermee vergroot u uw privacy van inkijk van buiten, terwijl het ook dient als zonwering. Voorbeelden voor zonwering binnenshuis zijn lamelgordijnen, shutters, plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen.

Binnenzonwering is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, zodat u een ruime keus heeft om uw interieur te accentueren met een zonwering die goed bij uw huis past. En bent u niet zo handig in huis? Dan helpen onze vakmannen uit Lisse u ook bij het correct plaatsen van uw zonwering binnenshuis.

Meer informatie

Wilt u meer weten over zonwering voor uw woning of bedrijfspand, neem dan vrijblijvend contact op met onze vakmannen uit Lisse. Het kost maar twee minuten om het formulier in te vullen.

Daarna ontvangt u gratis offertes van ervaren zonweringbedrijven uit de regio Lisse. Zo vergelijkt u op uw gemak de beste prijsopgaven, en geniet u straks iedere zomer opnieuw van zonwering van Zonweringencentrum.

Offertes aanvragen

Neem gratis contact op en u ontvangt vrijblijvend meerdere offertes van bedrijven in de regio Lisse.

U bent op de pagina van Lisse, u kunt onze vakman ook vinden in Maassluis en Middelharnis en Moerkapelle.