Zonwering plaatsen in Diemen

zonwering

Zonwering Diemen

U wilt heerlijk genieten van de zomer, maar wel met het comfort van een koele woning en een schaduwrijke tuin. Wij bieden diverse zonneschermen van hoge kwaliteit. Zonweringencentrum is een landelijk netwerk van zonweringspecialisten. Wij zijn ook actief in Diemen en omgeving. Weet u nog niet precies wat u wilt? Onze vakmensen adviseren u graag. En weet u precies welke zonwering u wilt voor uw woning, tuin of terras? Vraag dan vrijblijvend offertes op, en u krijgt de voordeligste prijsopgaven toegestuurd van specialisten bij u in de regio Diemen.

Wilt u vrijblijvende offertes?

Zonneschermen

Een zonnescherm is de meest gangbare vorm van zonwering in de regio Diemen. Onze vakmensen komen bij u thuis om uw nieuwe zonnescherm aan uw woning vast te maken. U heeft keus uit diverse modellen, kleuren en dessins. Ook kunt u steeds kiezen voor een handmatige of elektrische bediening. Onze modellen bestaan onder andere uit:

Knikarmscherm
Een knikarmscherm rolt bijna horizontaal uit boven uw terras. U kunt zelf bepalen of u het helemaal uitrolt voor extra schaduw op uw terras, of een klein stukje om veel licht te behouden maar net voldoende schaduw in uw woning te creëren. Knikarmschermen komen in diverse systemen. Een cassettesysteem beschermt uw doek tegen alle weersomstandigheden, terwijl een open systeem uw doek vrijlaat.

Markies
Markiezen zijn de elegantste vorm van zonwering. Veel mensen vinden ze nostalgisch en sfeervol. U vindt deze veel terug bij historische gebouwen in Diemen en omgeving. Markiezen zijn beschikbaar in een standaardmodel, klapmodel en petmodel. Een klapmodel is geschikt voor openslaande ramen, terwijl een petmodel hoger wordt geplaatst. Hierdoor houdt u een vrij uitzicht en wordt de vrije doorloop niet verhinderd.

Uitvalscherm
Een uitvalscherm kan goed tegen wind en neemt weinig ruimte in. Daarom is het de populairste keus voor balkons en hogere verdiepingen. Door het tijdloze model is het geschikt voor iedere woning.

Zonwering serre
Heeft u een serre? Dan kan het binnen erg heet worden. Bij een buitentemperatuur van 25 graden Celcius kan het binnen oplopen tot wel 50 graden. Met een serrezonwering voorkomt u dit. Onze vakmensen uit Diemen bevestigen uw serrezonwering alleen boven, of ook rondom. Aan u de keus.

Maatwerk zonwering

U kunt bij ons terecht voor zowel buiten- als binnenzonwering. Voor iedere woning en ieder pand in Diemen vinden wij een geschikte oplossing. Dat is soms een uitdaging, omdat het plaatsen van zonwering bij uitstek maatwerk is. Niet alleen de vorm, maar ook de kleur en het materiaal moet aansluiten bij de stijl van uw pand, en natuurlijk ook bij uw interieur. Er zijn legio aan mogelijkheden die wij u graag laten zien. Wij bespreken samen met u uw wensen en gaan vervolgens voor u aan de slag met een idee en een plan van aanpak. Uiteraard gaan wij nooit zomaar tot actie over zonder uw akkoord. Bij ons staat uw tevredenheid voorop.

Zonwering binnenshuis

Heeft u geen mogelijkheden voor zonwering buitenshuis? Dan kunt u zonwering voor binnen overwegen. Het houdt de warmte minder goed tegen dan zonwering buitenshuis, maar het zorgt wel voor een koelere woning in de zomer. Daarnaast kunt u door de ruime keus uit diverse modellen, materialen, kleuren en dessins altijd een stijlvolle toevoeging vinden voor uw interieur. U kunt onder andere kiezen uit:

 • Jaloezieën
 • Lamelgordijnen
 • Elegante shutters
 • Paneelgordijnen
 • Plisségordijnen
 • Rolgordijnen
 • Vouwgordijnen

Rolluiken en overige diensten

Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor de installatie van rolluiken, balkonbeglazing, serrebeglazing en de montage van horren en hordeuren. Onze monteurs uit Diemen geven u hierbij advies voor de plaatsing en komen ook bij u thuis voor de montage. Onze diensten bestaan onder andere uit:

 • Levering en plaatsing van ieder type zonwering
 • Advies over zonwering
 • Maatwerk
 • Vervangen van uw doek
 • Onderhoud en kleine reparaties
 • Reiniging van uw zonnescherm

Tips bij aanschaf zonwering

Er zijn veel soorten zonwering op de markt. Welke zonwering geschikt is, hangt af van uw type woning, het praktisch gebruik en budget. Daarom is het belangrijk om u zichzelf de volgende praktische vragen te stellen:

 • Is het voor zakelijk of privégebruik?
 • Hoeveel ruimte heeft u voor (uitgerolde) zonwering?
 • Waar wilt u schaduw en koelte creëren?
 • Staat er doorgaans veel wind op de plaats waar u zonwering wilt?
 • Gaat het om vaste of verplaatsbare zonwering?
 • Wilt u uw zonnescherm handmatig of elektrisch bedienen?
 • Welke kleuren en stijl past goed bij uw woning, interieur of terras?
 • Wat is uw budget?

Screens

Heeft u weinig ruimte voor een uitgeklapte zonwering? Of wilt u een zonwering die ook goed bestand is tegen wind? Screens zijn verticale zonweringen voor uw raam. Daardoor zit uw zonwering niemand in de weg. Het filtert 85% van de zonnestralen, terwijl u nog steeds vrij naar buiten kijkt. Het is echter moeilijk om van buiten naar binnen te kijken, waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.

Screens zijn aan de onderzijde verzwaard, zodat deze goed blijven hangen. In combinatie met een rits, waarbij u de zijkanten geheel vast kunt maken, zijn screens zelfs bestand tegen windkracht negen. Onze medewerkers in Diemen vertellen u graag meer over de montage en mogelijkheden van deze moderne zonwering voor uw woning.

Zonwering voor uw terras

Creëer eenvoudig schaduwrijke plaatsen op uw terras of voor in de tuin. Vraag onze experts in Diemen naar al onze mogelijke kleuren, dessins en uitvoeringen voor terraszonwering. Hieronder vindt u een lijst van onze mogelijkheden:

Parasol
Parasols zijn ideaal voor ieder budget: van strandparasols tot professionele zweefparasols voor de horeca. Bij onze specialist in Diemen vindt u alleen parasols van hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor klassieke ronde of vierkante parasols met een standaard in het midden, of voor elegante zweefparasols die u in diverse standen kunt zetten. In de winter plaatst u uw parasol gemakkelijk binnen voor een langere levensduur.

Textieldaken
Textieldaken kunnen bevestigd worden aan uw woning of geleverd worden op een apart frame. Vaste textieldaken kunnen zeer grote oppervlakten overspannen. Daarom ziet u vaak textieldaken bij horecagelegenheden in Diemen en omgeving. Textieldaken op een frame zijn makkelijk verstelbaar en geven uw tuin of terras extra sfeer.

Terrasoverkapping
Een (permanente) terrasoverkapping biedt uw tuin en terras extra comfort. Door de overkapping kunnen uw tuinmeubelen het hele jaar buiten blijven staan. In de zomer geeft het uw terras en woning extra koelte, terwijl de warmte op koelere dagen langer blijft hangen. In combinatie met een terrasverwarmer kunt u daardoor veel langer van het buitenleven genieten.

Schuifdak
Een schuifdak is de meest luxe zonwering voor uw terras. Het wordt naadloos aangebouwd aan uw woning. Met een modern schuifdak creëert u eenvoudig een prachtige zitplaats. U zit uit de zon, maar geniet ook nog steeds van het zuchtje wind dat langs uw benen strijkt.

Schaduwdoek en zonnezeil
Een zonnezeil of schaduwdak wordt op drie of meer punten bevestigd aan uw woning, hoge palen of een boom. Daarmee heeft u veel flexibiliteit om uw eigen schaduwrijke plaats te maken.

Zijschermen voor terras
Een zijscherm is een moderne en stijlvolle variant op het klassieke windscherm. Plaats zijschermen op uw terras om u te beschermen tegen laaghangende zon en voor extra beschutting tegen de wind.

Zakelijk of privégebruik

Zonwering voor zakelijk gebruik moet vaak aan andere eisen voldoen dan privégebruik. Naast duurzaamheid is het voor horecagelegenheden bijvoorbeeld belangrijk dat parasols gemakkelijk binnen opgeslagen kunnen worden en dat hun zonnescherm ook tegen regen kan. Voor privégebruik is het belangrijk dat zonwering functioneel is, lang mooi blijft en het liefst binnen uw budget blijft. Voor beide doelen bieden experts van Zonweringencentrum in Diemen altijd hoogwaardige kwaliteit doeken. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte u heeft en vooral waar uw schaduw wilt creëren.

Als u weinig ruimte heeft zijn screens ideaal, terwijl u een schaduwdoek ieder jaar op een andere plaats in de tuin op kunt hangen. En woont u in een appartement op een hogere verdieping? Kies dan voor een uitvalscherm of een screen, omdat deze zonwering goed bestand is tegen zwaardere windstoten. Onze vakmensen uit Diemen geven u graag advies over het juiste type zonnescherm voor uw woning.

Uitstekende service en garantievoorwaarden

De beste zonweringspecialisten uit de regio Diemen vindt u bij ons. We staan garant voor hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Goede garantievoorwaarden en een uitstekende service vinden wij heel belangrijk, of het nu gaat om een uitvalscherm, jaloezieën of rolluiken. Door een juiste afstemming tussen u en onze experts uit Diemen werken wij zeer efficiënt.

Bent u overtuigd?

Vul het contactformulier in op deze pagina en u krijgt meerdere offertes van experts bij u uit Diemen of uit de omgeving van Diemen. Onze ervaring is dat het vergelijken van prijsopgaven een besparing kan opleveren van wel 35 procent.

Daarnaast bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Doe daar uw voordeel mee en u geniet binnen de kortste keren van de voordelen van zonwering.

Vrijblijvend offertes opvragen

Neemt u contact met ons op voor vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio Diemen.

U bent op de pagina van Diemen, u kunt onze vakman ook vinden in Enkhuizen en Haarlem en Heemskerk.