Dakraam rolgordijn bestellen

De zolder is de ideale plek om een werkruimte of extra slaapkamer van te maken. Zo staat het schuine dak super sfeervol en kun je vanuit je dakraam mooi naar de sterren kijken. Uiteraard hang je wel een rolgordijn op. Zo creëer je privacy en een donkere ruimte als je gaat slapen of de zon erg fel schijnt. Lees hieronder meer over het online bestellen van een rolgordijn voor je dakraam.

Waar moet je op letten als je een rolgordijn gaat bestellen?
Een rolgordijn bestellen kan snel en eenvoudig online. Je hebt de keuze uit rolgordijnen in verschillende kleuren en stoffen. Zo wil je misschien een rolgordijn die wat licht door laat of ben je op zoek naar een rolgordijn die een perfecte match vormt met je interieur. Let tijdens het bestellen van een rolgordijn goed op de afmetingen. Zo bestaan er standaard maten, maar kun je ook een rolgordijn op maat laten maken als je zolderraam wat groter of kleiner is dan normaal. Een rolgordijn is super praktisch en sfeervol, maar moet uiteraard wel goed passen bij het raam. Tip: online vind je precieze handleidingen over hoe je gordijnen moet inmeten.

Verduisterend of licht doorlatend rolgordijn
Een verduisterend dakraam rolgordijn is ideaal als je van de zolder een slaapplek wilt maken. Naast dat dit type rolgordijn al het licht buiten houdt, werkt een verduisterend rolgordijn isolerend. In de zomer heb je hierdoor minder last van warmte in huis, terwijl in de winter kou beter wordt tegengehouden. Wil je van je zolder een werkplaats maken en wil je genieten van licht én privacy? Dan past een lichtdoorlatend rolgordijn waarschijnlijk beter bij je wensen. Oriënteer je goed voordat je een rolgordijn online bestelt. Zo weet je zeker dat je een rolgordijn vindt die aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.